top of page

Verhuur materiaal

Bekijk de natuur op een andere manier. Hoe? Ontdek de meerwaarde van een telescoop of infraroodcamera.

Karel verhuurt zijn professioneel excursiemateriaal.

Telescopen

Swarovski is dé referentie op vlak van telescopen. Zijn scherpte en kleurhelderheid zijn fenomenaal. Geen enkel merk doet beter.

De Swarovski ATX 95 30-70 is een lichtsterke mono-oculair: je kijkt er met één oog door. Hij brengt de natuur 70 keer dichter bij jou. Bovendien is hij licht en neem je hem gemakkelijk overal mee. Kortom: de ideale veldtelescoop voor een weekend dieren spotten.

De Swarovski BTX 115 35 x is een bi-oculaire telescoop. Je kijkt dus met beide ogen. Zijn lens heeft een diameter van 115 mm: de grootste op de markt. Dankzij zijn grote lichtsterkte heb je zelfs in halfduistere omstandigheden een prima beeld. Kortom: de ideale telescoop voor een trektelling of om vanaf een vaste plaats de horizon mee af te speuren.

Ook de Swarovski digiscoop is een aanrader. Plaats het fototoestel van je gsm op het oculair van de telescoop voor unieke beelden.

Huur je een telescoop? Dan wordt een waarborg gevraagd. Je kunt ook een verzekering afsluiten.

Infraroodkijker

Er is een groot verschil tussen een nacht- en infraroodkijker. Een nachtkijker versterkt het beetje licht dat er nog is. Het resultaat? Je kunt de omgeving weer zien in het donker. Maar je kunt er niet overdag mee kijken: je zou verblind zijn. Een infraroodkijker maakt gebruik van de warmte die dieren en objecten uitstralen. Je kunt hem dus ook overdag gebruiken.

De Leica Calonox infraroodkijker is het beste wat de markt biedt. Zijn camera heeft een hoge resolutie. Zo herken je dieren op grote afstand aan de vorm van hun warmtebeeld. De Leica gaat dynamisch om met warmtebronnen: hij houdt rekening met de omgevingstemperatuur voor een correct beeld.
Bovendien is deze kijker standaard uitgerust met WiFi. Je kunt hem verbinden met je tablet of gsm, live meekijken, foto's nemen én filmen.

Huur je de infraroodkijker? Dan wordt een waarborg gevraagd. Je kunt ook een verzekering afsluiten.

Prijzen natuurfoto's.JPG
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page